Author: Admin

Created: 09 November 2011, 12:32

Modified: 09 November 2011, 12:32


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Samhällets största kostnader för arbetslösheten hittar vi i slutänden i patientjournalerna. Kvittot är obduktionsrapporten. Vi vill visa att insatser för minskad arbetslöshet bland ungdomar kommer förbättra deras hälsa i framtiden, skriver Jerzy Leppert, professor och chef för Centrum för klinisk forskning, CKF, i Västerås, Kent W Nilsson, docent i sociologi vid CKF, och Björn Nordén, projektledare för You.

Läs artikeln här.

 

Breadcrumb

Main menu