Author: Admin

Created: 09 November 2011, 10:25

Modified: 09 November 2011, 10:25


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

YOU:s expansion i Västmanland startar i Sala med att Ingemar Skogö, Landshövding, och Carola Gunnarsson, kommunstyrelsens ordförande i Sala, inviger YOU-projektet i Sala. I pilotomgången ingår 12 ungdomar som hos sex arbetsgivare startar sin resa till jobbet.

YOU växer. Samuel Strömgren, projektledare för YOU i Västmanland och Carina Bergman, chef på Arbetsförmedlingen i Sala, samtalar om intresset för yrkesorienterande praktik.

Invigning. IngemarSkogö, landshövding i Västmanland, inviger länsutvidgningen av YOU.

Ungdomarna tillhör arbetsmarknaden. Ingemar Skogö knyter ihop arbetsgivarna i Sala representerade av Mikael Oscarsson, föreståndare på Ica Åkrahallen med Cornelia Gustafsson som är ungdomspraktikant hos kommunchefen på Sala kommun.


Carola Gunnarsson, kommunstyrelsens ordförande i Sala, och Ingemar Skogö, landshövding i Västmanland, i samspråk vid länsutvidgningen av YOU, Yrkesorientering för unga.

Foto: Kim Norman, Västerås

Breadcrumb

Main menu