Author: Admin

Created: 09 November 2011, 10:12

Modified: 09 November 2011, 10:12


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Anna Wallén, riksdagsledamot för Västmanland, invigde YOU tillsammans med Samuel Strömgren. I Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg startar YOU med tio platser inom fem olika branscher.

Samuel Strömgren poängterar att ungdomarna ska tänka långsiktigt kring sin kompetens.

YOU invigdes av Anna Wallén, riksdagsledamot (S) för Västmanland som är uppväxt i Fagersta.

Foto: Rebecca Strömgren

Breadcrumb

Main menu