Author: Admin

Created: 09 November 2011, 10:10

Modified: 09 November 2011, 10:10


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Nordiska Rådet bjöd in YOU till årets höstsession i Reykjavik på Island för att lyfta fram ett regionalt projekt med huvudmål att bromsa ungdomsarbetslösheten. "Vår uppgift är att mobilisera arbetsgivarna och minska glappet mellan ungdomarna och arbetsmarknaden" säger Björn Nordén från ett blåsigt Island.

Björn Nordén och Lars Hjälmered (M) i samtal mellan sessionerna. Rådets session 2010 samlar alla nordiska länders stadsministrar, ministrar och parlamentariker.

Breadcrumb

Main menu