Author: Admin

Created: 09 November 2011, 10:04

Modified: 09 November 2011, 10:04


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Tillsammans med Åsa Coenraads (M), riksdagsledamot för Västmanland, invigde projektledare Samuel Strömgren YOU-projektet i KAK-regionen. Med från start är Finnveden Powertrain, Getrag, Ljungträ, SAAB, Supportföretaget, Tibnor, Volvo och Västra Mälardalens Sparbank. Dessa arbetsgivare erbjuder 13 yrkesorienterande praktikplatser med målet att göra ungdomarna mer anställningsbara och redo för framtida jobb.

Riksdagsledamot Åsa Coenraads och Samuel Strömgren, projektledare i YOU, lyssnar till arbetsgivarnas syn på hur vi bäst gör ungdomar mer anställningsbara.

Per Granell, avdelningschef vid SAAB Aerotech i Arboga, berättar för Sveriges Radios lyssnare varför de valt att delta i YOU-projektet.

Lyssna på SR P4:s inslag från invigningen här:

Länk till inslag

Foto: Mathilda Stenholt Svärdh

Breadcrumb

Main menu