Author: Admin

Created: 09 November 2011, 10:00

Modified: 09 November 2011, 10:00


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Den 9 februari besökte arbetsmarknadsminister Hillevi Engström Västerås för att diskutera YOU. Det blev ett bra samtal om ungdomars och arbetsgivares behov och möjligheter på dagens arbetsmarknad, framtida kompetensförsörjning, arbetsmarknadskunskap i skolan med mera. "Det ni gör i Västerås borde alla residensstäder göra", sammanfattade Hillevi Engström, efter att ha fått tagit del av YOU:s årsberättelse.

Breadcrumb

Main menu