Author: Admin

Created: 09 November 2011, 09:54

Modified: 09 November 2011, 09:54


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Som första kommun utanför Västmanland startar Eskilstuna YOU på sin lokala arbetsmarknad. Elisabeth Berglund (bilden) är rekryterad som projektledare för att tillsammans med näringslivet och arbetsgivare arbeta för långsiktig kompetensförsörjning via YOU-modellen.

Arbetsmarknadsminister  Hillevi Engström säger med anledning av uppstarten att "det är positivt att YOU sprids till andra delar av landet" och att "alla initiativ som kopplar samman ungdomar med framtidens jobb är viktiga".

Projektet drivs över 2,5 år och målet är att 200 ungdomar ska få en bättre väg till jobbet.

Breadcrumb

Main menu