Author: Admin

Created: 03 Februari 2012, 09:46

Modified: 03 Februari 2012, 09:46


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

YOU ska para ihop ungdomar med arbetsgivare säger tidningen Folket i Eskilstuna. Jens Carlberg från Wahlqvist maskiner säger attt "I det här projektet får vi chans att lära känna en person från start, och kunna coacha och skräddarsy till det vi söker."

Läs hela artikeln i Folket om YOUs invigning i Eskilstuna här

Breadcrumb

Main menu