Author: Samuel

Created: 23 Mars 2012, 09:22

Modified: 23 Mars 2012, 09:22


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

När TCO arrangerar seminarium om ungdomsarbetslöshet är YOU ett av två utvalda jobbskapande exempel i Sverige. En som lyssnade extra noga var Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfvén. TCO och ordföranden Eva Nordmark presenterade förslag för att få ner ungdomsarbetslösheten samtidigt som Löfvén och Erik Ullenhag, Folkpartiets biträdande arbetsmarknadsminister gav politiska inspel.

– Det känns hedrande och viktigt att berätta om våra projekt i de här sammanhangen och delta i debatt med Ullenhag, Ylva Johansson (S), Eva Nordmark, Företagarnas VD Elisabeth Thand Ringqvist och Anna Ljungdell från Nynäshamn. Våra satsningar på YOU och Arbetsmarknadskunskap följs just nu med intresse över hela landet, säger Samuel Strömgren, projektledare för Jobba i Västerås som höll i anförandet.

Just ungdomsarbetslösheten är en högaktuell fråga som även spås bli en av de stora politiska frågorna inför riksdagsvalet 2014.

– Det var tydligt i SVT:s Agenda, där Reinfeldts statssekreterare Per Schlingmann kommenterade Löfvén-effekten och sa att Moderaterna kommer att fokusera på ungdomsarbetslösheten, säger Samuel Strömgren.

Foto: Madeleine Clauss


Breadcrumb

Main menu