Author: Samuel

Created: 07 Augusti 2012, 14:03

Modified: 07 Augusti 2012, 14:03


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Under tre år har Yrkesorientering för unga bedrivits som ett samarbete mellan Västerås stad, Jobba i Västerås, Arbetsförmedlingen och ett hundratal arbetsgivare. Som mest har knappt 50 ungdomar varit ute på YOU-platser under en enskild termin. Projektorganisationen hos Jobba i Västerås har varit ansvariga för arbetsgivarkontakter och rekryteringen av platser medan Arbetsförmedlingen varit ansvarig för matchning av ungdomar. I början av september genomförs en lärseminarium med Västerås stad och Jobba i Västerås som arrangör där projektet blir genomlyst tillsammans med offentliga myndigheter, privata arbetsgivare, projektorganisationen och deltagare i åldern 18-25 år.

Höstterminen blir därmed ett naturligt upphåll för projektet och lärseminariets slutsatser bildar underlag för projektets framtidssamtal.

Breadcrumb

Main menu