Author: Samuel

Created: 07 September 2012, 12:26

Modified: 07 September 2012, 12:26


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

YOU samlade tillsammans med Västerås stad arbetsgivare, högskola, projektorganisation, matchningsmotor, arbetsmarknadsenhet och ungdomar för att tillsammans utvärdera YOU:s tre pilotår i Västerås.
- Lärseminariet har varit ett lysande sätt att tillsammans göra en levande utvärdering som också stärker relationer mellan alla aktörer, säger Samuel Strömgren, projektledare inom YOU.

På bilden: Caroline Andersson, YOU:are hos ABB 2011 och Joakim Forsberg, mentor hos ABB.

Breadcrumb

Main menu