Author: Samuel

Created: 09 Oktober 2013, 13:39

Modified: 09 Oktober 2013, 13:39


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

VLT Bild

I veckan besökte Elisabeth Svantesson, nytillträdd arbetsmarknadsminister, Västerås och JIV:s projekt YOU.
- Jag vill vara ute mycket och ta del av goda exempel. Jag har hört talas om det här projektet. De fokuserar på unga och det är också prioriterat för mig, säger Elisabeth Svantesson till VLT.

Läs hela artikeln här: Nya ministern i stan

Breadcrumb

Main menu