Author: Samuel

Created: 22 Maj 2014, 07:56

Modified: 22 Maj 2014, 07:56


Warning: include(/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/../../../default/elements/global/ingress.php' for inclusion (include_path='./:/usr/local/lib/php') in /home/u/u0045534/www/yousweden/wp-content/themes/default/core/element/element.php on line 16

Skärmavbild 2014-05-22 kl. 09.48.19

I sommar är det premiär för Summer Works, där bostadsbolaget Mimer erbjuder stadens 16-17 åringar bosatta på Mimeradresser tre veckors sommarjobb.

- Det är viktigt att ungdomarna får känna att de behövs på arbetsmarknaden, säger Wivecka Ljungh, HR-chef hos Mimer.

Mimer har anställt totalt 50 ungdomar och projektet drivs i samarbete med bland annat Västerås stad och Jobba i Västerås.

Här kan du läsa mer hur YOU och Arbetsmarknadskunskap stöder Summer Works och ger ungdomar chansen att sommarjobba på Västerås arbetsmarknad.

- Det är oerhört positivt att ungdomar tidigt får erfarenheter och kunskaper från arbetsmarknaden som kan hjälpa dem hela deras framtida yrkesliv, säger Emma Linnman och Maria Wretling som är samordnare för YOU.

Breadcrumb

Main menu